Over ons

Valerino Management

De drijvende kracht achter Valerino Management is Gerben Gravendeel. Met meer dan 25 jaar vastgoedervaring in binnen- en buitenland en in vrijwel alle sectoren van het vastgoed, is hij uw deskundige partner in vastgoedvraagstukken. Samen met onze partners, die ieder hun specialisme en competenties hebben, kunnen wij u een compleet aanbod bieden in dienstverlening.

Door onze actuele kennis van de vastgoedmarkt in te zetten en daarbij breder te kijken dan de vastgoedmarkt. Door te observeren, te analyseren en zaken te verbinden. Dat doen we vooral door in gesprek te gaan met lokale overheden en andere stakeholders. In samenwerking vinden we oplossingen die misschien niet altijd voor de hand liggen, maar wel met het beste resultaat voor alle partijen.

Valerino Management biedt u de oplossing voor uw vastgoedvraagstuk. Dit doen we in de vorm van Vastgoed Investment, Vastgoed Ontwikkeling, Vastgoed Exploitatie en Interim Management, al naar gelang de behoefte van uw organisatie. Dankzij ons unieke team kunnen wij u een expert voor ieder vastgoed vraagstuk bieden. Zie voor meer informatie de “Diensten” pagina of kijk bij “Projecten” wat wij al voor anderen hebben mogen betekenen.

Het Team

Gerben is vooral goed om met lokale overheden, huurders en belanghebbenden in gesprek te gaan en gezamenlijk tot een vaak onverwacht goed resultaat te komen. Om dit te bewerkstelligen zorgt Gerben ervoor dat alle belangen helder op tafel komen en dit leidt vaak tot onconventionele oplossingen waar alle partijen gelukkig van worden.

Ervaring in portefeuille management, asset management en property management. Gastdocent. Opgedaan bij verschillende bedrijven en als zelfstandig ondernemer, alle aspecten van het vastgoed, woningen, winkels, kantoren, logistiek.
RinkJans kracht zit vooral in het bedenken en realiseren van concepten die aansluiten bij de nieuwste trends en ontwikkelingen. Met zijn fantastische hoeveelheid kennis en ervaring met industrieel erfgoed heeft hij al menig gebouw een tweede leven gegeven en concepten doen slagen.

Ervaring in transformatie, herbestemming, herontwikkeling van vastgoed. Gastdocent. Opgedaan bij verschillende bedrijven en als zelfstandig ondernemer, woningen, winkels, industrieel erfgoed.
Herbert is vooral de man van de feiten en is een kei in cijfers. Hij zorgt dat de verschillende scenario’s financieel goed onderbouwd worden. Daarnaast is hij een top taxateur die zorgvuldig de juiste waarde van ieder vastgoedobject kan bepalen.

Ervaring in acquisitie, investeringen en projectontwikkeling van vastgoed. Gastdocent en commissaris. Opgedaan bij verschillende bedrijven en als zelfstandig ondernemer, woningen en winkels.
Theo is een bouwkundige in hart en nieren. Hij heeft een scherp oog voor de detaillering van een gebouw en doorziet snel welke oplossingen bouwkundig mogelijk zijn. Hij weet wat werkt en wat niet.

Ervaring in projectontwikkeling, aanbesteding en begeleiding van nieuwbouw en renovatie van vastgoed. Opgedaan bij verschillende bedrijven en als zelfstandig ondernemer, woningen, winkels, kantoren, logistiek, theaters en cultureel erfgoed.